آشنایی با بیماری ها

بیماری ها، اطلاعات دارویی

آشنایی با بیماری ها

بیماری ها، اطلاعات دارویی

آشنایی با بیماری ها، راه های درمان، درمان ها خانگی، اطلاعات دارویی، مکمل ها و هر آنچه در زمینه پزشکی باید بدانید.

۵ مطلب در مرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 

خار شتر گیاهى است مقاوم به سرما و تا ارتفاع ۴۰۰ مترى مشاهده گردیده است و در برخى مناطق همچون بلوچستان بیشترین غذاى شتر به‌طور معمول از گونه خار شتر است. بهترین زمان مناسب تولید و برداشت علوفه خار شتر در زمان گل‌دهى و بذردهى مى‌باشد. این گیاه در گستره وسیعی از خاک ها رشد می کند از خاک های شور تا شنی، صخره ای و خشک می تواند پرورش یابد.

مزایا خارشتر

 

خواص خارشتر برای سلامتی

  1. برای درمان اسهال مفید است.
  2. چربی سوز است که مصرف آن با کمی تحرک می‌تواند از چاقی جلوگیری کند.
  3. موجب رفع رسوبات کلیه و جلوگیری از سنگ می‌شود.
  4. برای دفع سنگ کلیه و مثانه مفید بوده و مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  5. معرق است و به عنوان مدر و مسهل از آن استفاده می‌شود.
  6. برای درمان بیماری صرع و بی‌خوابی که ناشی از ضعف اعصاب می‌باشد، مفید است.
  7. برای تقویت دستگاه هاضمه و معده از دم کرده خارشتر یا عرق آن استفاده میشود.
  8. دفع کننده انگل روده می‌باشد.
  9. به هضم غذا کمک می‌کند.
  10. برای بواسیر مفید می‌باشد.
  11. برای تصفیه کردن خون از عرق خارشتر و یا دم کرده گیاه خارشتر می‌توان استفاده کرد.
  12. ضدعفونی کننده کلیه می‌باشد، به صورت دمکرده یا از عرق آن استفاده شود.
  13. عرق گیاه خارشتر باعث خروج اسید اوریک از بدن می‌گردد.
  14. خاصیت آنتی بیوتیک دارد.
  15. خارشتر ادرارآور و ضد سیاه‌سرفه و تب و لرز است.
  16. مصرف نوشیدنی‌های گازدار و آب میوه‌های غیرطبیعی حاوی بی‌‌کربنات بسیار مضر است که خارشتر این ترکیب را خنثی و از تشکیل رسوبات جلوگیری میکند.

مضرات خارشتر

 

مضرات خارشتر
مصرف این گیاه به افراد گرم مزاج توصیه نمی شود .

 

طبع خارشتر
طبیعت خارشتر از نظر حکمای طبّ سنتی، خیلی گرم‌ و خشک است.

 

طرز تهیه جوشانده خارشتر

برای تهیه دمنوش خارشتر باید ۵۰ گرم از شاخ و برگ خشک شده گیاه خارشتر را در داخل یک لیتر آب جوش بریزید و چند دقیقه دم کرده و روزانه ۳ فنجان میل کنید.

 

خواص خارشتر برای عفونت

  • مصرف این گیاه از بروز عفونت و انگل به سیستم بدنی انسان جلوگیری می کند.
  • عرق خارشتر ضد عفونت های دستگاه مجاری ادراری و کلیه است.
  • عرفان 13
  • ۰
  • ۰

ریشه شیرین بیان خواص اعجاب‌انگیزی دارد. روشن کردن پوست، جلوگیری از آسیب نور خورشید، از بین بردن لکه‌های پوستی، درمان بیماری‌های پوستی، کاهش التهاب، درمان آکنه، از بین بردن عفونت قارچی پوستی، التیام زخم‌ها و عفونت‌های پوستی، حفظ رطوبت پوست و آبرسانی به آن و بالاتر از همه جلوگیری از چین‌وچروک، از جمله خواص شیرین بیان برای پوست شماست. شیرین بیان گیاه شگفت‌انگیزی است که فواید متعددی برای پوست شما دارد. شاید باور کردنش سخت باشد اما با خواندن ویژگی‌های منحصربه‌فرد این گیاه شگفت‌انگیز، شما هم محصولات حاوی شیرین بیان را وارد برنامه مراقبت از پوست و زیبایی روزانه خود اضافه خواهید کرد.

خواص شیرین بیان برای پوست

10 خاصیت شیرین بیان برای پوست

۱. خاصیت روشن‌کنندگی پوست
اگر به هایپرپیگمانتاسیون مبتلا هستید، یعنی شرایطی که در آن ناحیه‌ای از پوست بر اثر تجمع ملانین اضافه نسبت به نواحی اطراف تیره‌تر می‌شود، استفاده روزانه از گیاه شیرین‌بیان (Liquorice) می‌تواند رنگ پوست این نواحی تیره را روشن‌تر کند. امروزه، درمان اصلی هایپرپیگمانتاسیون و لکه‌های تیره پوستی، ماده‌ای شیمیایی به نام هیدروکینون است. شیرین بیان یک درمان طبیعی و جایگزین شگفت‌انگیز برای افرادی است که نمی‌خواهند از داروهای شیمیایی روی پوست‌شان استفاده کنند. کمک به درمان ملاسما، یکی از خواص شیرین بیان برای پوست است. اگر شما به ملاسما (که از آن به عنوان ماسک بارداری یاد می‌شود) مبتلا هستید، این درمان طبیعی به روشن شدن رنگ پوست در نواحی تیره و دارای لک کمک می‌کند.

 

۲. کم‌رنگ کردن آسیب نور خورشید
لکه‌های تیره، سن شما را بر ملا می‌کنند. با بالا رفتن سن‌تان و در اثر تابش نور خورشید، لکه‌های پوستی می‌توانند در نقاطی از بدن آسیب شدیدی ایجاد کنند. از آنجا که آسیب‌های ناشی از نور خوشید عامل اصلی تغییر رنگ پوست است، آنزیم‌های بازدارنده اشعه فرابنفش خورشید (UV) موجود در گیاه شیرین‌بیان، از پوست شما در برابر این آسیب‌ها محافظت می‌کند. استفاده موضعی از شیرین بیان، به علت داشتن گلابریدین، کمک می‌کند تا پوست شما، نرم و روشن‌تر شود. در صورت قرار گرفتن در معرض نور خورشید، گلابریدین از تیره شدن رنگ پوست جلوگیری می‌کند.

 

۳. محو کردن اسکارهای تیره

هایپرپیگمانتاسیون یا لکه‌های تیره، شایع‌ترین عارضه‌ای است که پس از بروز جوش‌های آکنه، شعله‌ور شدن اگزما یا آفتاب سوختگی به وجود می‌آید. عصاره ریشه شیرین بیان یکی از مواد تشکیل‌دهنده ‌در اغلب محصولات مراقبت از پوست است که به روشن‌تر شدن نقاط تیره یا تغییر رنگ‌دادۀ پوست کمک می‌کند. ثابت شده است که گلابریدین، ماده مؤثره موجود در ریشه گیاه شیرین بیان، اثرات ضدالتهابی داشته و تیروزیناز، آنزیم اصلی تولید رنگ‌دانه در پوست را مهار می‌کند. لیکوئیریتین ماده مؤثره دیگری است که تیروزیناز را مهار نمی‌کند اما به پخش شدن و محو شدن ملانین و رنگدانه‌های موجود در پوست کمک می‌کند. به علت این خاصیت، ریشه شیرین‌بیان در بسیاری از محصولات مراقبتی روشن و شفاف‌کننده پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شیرین بیان می‌تواند با لکه‌های تیره پوست مبارزه کند

 

۴. کمک به درمان بیماری‌های پوستی
پسوریازیس و درماتیت آتوپیک (که به آن اگزما نیز گفته می‌شود) بیماری‌های پوستی هستند که موجب بروز تکه‌های فلس‌مانندی در نقاط مختلف پوست می‌شوند. یکی دیگر از خواص شیرین بیان برای پوست کمک به درمان این نوع از بیماری‌های پوستی است. ریشه گیاه شیرین بیان به دو شکل خوراکی و موضعی برای بهبود این اختلالات پوستی مورد استفاده قرار می‌گیرد. ریشه این گیاه حاوی موادی است که با دارا بودن خواص ضدالتهابی به کاهش ورم و خارش یا سوزش پوست در ناحیه آسیب‌دیده کمک می‌کند. البته با وجود اینکه این گیاه ایمن است و عوارض جانبی خفیفی دارد، نباید در مصرف آن افراط کرده یا عصاره ریشه آن را به صورت نوشیدنی استفاده کرد؛ زیرا می‌تواند فشار خون فرد را بالا ببرد.

 

۵. کاهش التهاب
عوامل بسیاری وجود دارند که می‌توانند ساختار پوست را به هم بزنند و سبب بروز ضایعات پوستی، ایجاد خارش، تورم و لکه‌های قرمزرنگ روی پوست شما شوند. ما معمولا برای تسکین خارش و سوزش حاصل از تماس پوست با پیچک سمی، نیش حشرات و …، از کرم هیدروکورتیزون استفاده می‌کنیم. در تسکین قرمزی التهاب و تورم پوست، گلیسیریزین موجود در گیاه شیرین بیان همانند هیدروکورتیزون عمل می‌کند.

 

۶. پوست صاف و بدون منافذ باز

دوست دارید پوست بدن‌تان مانند پوست کودکان نرم و لطیف باشد؟ یکی دیگر از خواص شیرین بیان برای پوست شما این است که به بازسازی الاستین و کلاژن در پوست کمک می‌کند تا پوست‌تان نرمی و انعطاف خود را بازیابد. این گیاه همچنین حاوی اسید آمینه‌هایی است که از دیرباز به عنوان مرطوب‌کننده و آبرسان پوست شناخته شده‌اند.

شیرین بیان به بازسازی کلاژن و الاستین در پوست شما کمک می‌کند

 

۷. کمک به درمان آکنه
آکنه عارضه پوستی ‌است که با جوش‌های قرمز رنگ قابل تشخیص است. این جوش‌ها به علت تولید بیش از حد چربی در غدد پوستی، ایجاد می‌شود. قرمزی پوست شما احتمالا ناشی از رزاسه است که باعث می‌شود پوست‌تان برافروخته و با لکه‌های قرمز به نظر برسد. گیاه شیرین‌بیان در کنترل تولید چربی و کاهش قرمزی پوست شما کمک می‌کند و بدین ترتیب در درمان آکنه مؤثر است.

 

۸. از بین بردن عفونت قارچی بیماری پای ورزشکاران
بیماری پای ورزشکاران (تینه آ پدیس) یک عفونت قارچی است که معمولا از بین انگشتان پا شروع می‌شود. این بیماری در افرادی شایع است که پاهای‌شان زیاد عرق می‌کند و کفش‌های تنگ می‌پوشند. علائم و نشانه‌های این بیماری شامل بثورات پوستی است که به حالت پوسته‌پوسته بوده و معمولا با التهاب، خارش و سوزش همراه هستند. معمولا افراد به دلیل نپوشیدن دمپایی یا صندل در حمام هتل‌ها به این عفونت قارچی دچار می‌شوند. اگر از خارش و درد پا کلافه شده‌اید، استفاده از یک کرم موضعی شیرین‌بیان می‌تواند به از بین بردن علائم عفونت قارچی بیماری پای ورزشکاران و درمان آن کمک کند.

 

۹. التیام زخم‌ها و عفونت‌های پوستی
گیاه شیرین بیان خواص ضدمیکروبی و ضدقارچی دارد و برای تمیز کردن زخم بسیار مناسب است. همچنین این گیاه کمک می‌کند تا ورم و قرمزی پوست به حداقل برسد. استفاده از شیرین‌بیان، موجب کاهش تعداد باکتری‌ها در پوست می‌شود و به بازسازی سریع‌تر آن کمک می‌کند.

 

۱۰. مبارزه با چین‌ و چروک

همه افراد از خطوط و چین‌ و چروک‌های اطراف چشم یا خطوط پنجه کلاغی (Crow’s Feet) متنفرند. با این همه، آسیب‌های ناشی از نور خورشید حتی با وجود استفاده از ضد آفتاب‌ هم می‌تواند در پوست‌تان چین و چروک ایجاد کند. یکی دیگر از خواص شیرین بیان برای پوست شما، مبارزه با چین و چروک است. خوشبختانه، آنزیم‌های بازدارنده اشعه فرابنفش موجود در ریشه شیرین‌بیان، به کاهش آسیب‌هایی کمک می‌کند که در اثر اشعه‌های نور خورشید ایجاد می‌شوند و بر این اساس می‌تواند در کاهش روند ایجاد چین‌ و چروک پوست موثر باشد. همچنین شیرین‌ بیان سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که رادیکال‌های آزاد را مهار می‌کنند و از پیری زودرس پوست جلوگیری می‌کنند.

استفاده از شیرین بیان برای جلوگیری از چین و چروک

  • عرفان 13
  • ۰
  • ۰

چای اولانگ چه خواصی دارد؟

چای اولانگ یک چای سنتی محسوب می شود که ترکیبی از خاصیت های چای سبز و چای سیاه می باشد و دارای مواد معدنی زیادی می باشد؛ این چای دارای خواص زیادی برای سلامت بدن می باشد که به استحکام قلب و استحکام استخوان ها کمک می کند و بسیار مفید است.

 

خواص چای اولانگ

 

1. پیشگیری از دیابت

آنتی اکسیدان های موجود در چای اولانگ باعث کاهش قند خون شده و مقدار انسولین بدن را کاهش می دهد.

این چای باعث حساسیت بیشتر بدن به انسولین می شود. شما می توانید با مصرف چای اولانگ به راحتی کنترل بهتری بر روی قند خون داشته باشید و این امر باعث کاهش دیابت نوع دوم می شود.

 

2. بهبود مشکلات قلبی

مصرف این چای به دلیل آنتی اکسیدان هایی که دارد باعث سلامت قلب می شود. تحقیقات نشان می دهد که مصرف چای اولانگ باعث کاهش فشار خون در بدن شده که این امر باعث کاهش کلسترول بد خون می شود و از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند.

 

3. کاهش وزن و لاغری

پلی فنول موجود در این چای باعث افزایش سوخت و ساز بدن شده و از مقدار جذب چربی موجود در رژیم غذایی کم می کند.

آنتی اکسیدان و پلی فنول های موجود در این چای باعث سوزاندن چربی شده و آنزیم هایی را برای تولید انرژی بیشتر در بدن فعال می کند.

 

4. عملکرد مغز

چای اولانگ باعث حفظ عملکرد مغز می شود و از بیماری های زوال عقل پیشگیری می کند. اگر می خواهید از بیماری آلزایمر در امان باشید بهتر است از این چای استفاده کنید چرا که ترکیبات کافئین موجود در این چای باعث ترشح پیام رسان نوراپی نفرین و دوپامین می شود.

 

5. مراقبت در برابر سرطان هایی خاص

چای اولانگ دارای آنتی اکسیدان های فراوان می باشد، این چای باعث جلوگیری از جهش سلول های سرطانی در بدن می شود. پلی فنول های موجود در این چای برای جلوگیری از تقسیم سلولی بسیار کارآمد می باشند.

 

6. استحکام دندان و استخوان

آنتی اکسیدان های موجود در این چای باعث تقویت سلامت استخوان ها و دندان ها می شود. این چای غنی از فلوراید می باشد که باعث جلوگیری از ایجاد پلاک دندان و پوسیدگی دندان ها می شود.

همچنین این چای باعث تقویت مینای دندان می شود.

 

7. درمان اگزما

پلی فنول های موجود در این چای باعث می شود تا اگزما درمان شود. بررسی های انجام شده نشان می دهد که مصرف یک لیتر چای اولانگ در روز باعث می شود تا بعد از گذشت ۱ الی ۲ هفته اگزما درمان شود. اگر می خواهید به صورت کامل اگزما را درمان کنید چای اولانگ میل کنید.

 

8. درمان درماتیت آتوپیک

پلی فنول های موجود در چای اولانگ ضد حساسیت می باشد و باعث بهبود پوست می شود. این چای باعث کاهش تنش های موجود در بدن شده و حساسیت های پوستی را درمان می کند. درماتیت آتوپیک یک نوع حساسیت پوستی می باشد که باعث قرمزی و خارش پوست می شود. برای درمان این بیماری از چای اولانگ کمک بگیرید.

 

9. پاکسازی بدن از رادیکال های آزاد مضر

در چای اولانگ ترکیبات پلی فنولی وجود دارد که باعث می شود تا به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کند. با رادیکال های آزاد موجود در بدن مبارزه کرده و باعث جلوگیری از صدمه رسیدن به پوست می شود. این چای اولانگ از بیماری های مختلف نظیر تصلب شرایین، سکته قلبی و تحلیل اعصاب جلوگیری می کند. اگر می خواهید از بیماری های مختلف در امان باشید از چای اولانگ میل کنید.

 

10. کنترل اضطراب

اسید آمینه ال تیانین موجود در این چای باعث جلوگیری از جریان اسید ال-گلوتامیک می شود. وقتی این جریان به مغز برسد باعث افزایش اضطراب عصبی می شود، وقتی اسید آمینه ال تانین جلوی این را بگیرد، باعث می شود تا در مغز واکنش اظطرابی رخ ندهد و فرد احساس آرامش کند. اگر می خواهید اضطراب خود را کنترل کنید بهتر است از چای اولانگ استفاده کنید.

عوارض چای اولانگ

  • چای اولانگ یک چای سالم و خوب به نظر می رسد، ولی مصرف بیش از اندازه آن برای سلامتی مضر است چرا که دارای کافئین می باشد و می تواند باعث ایجاد بیماری های مختلف نظیر اظطراب، سردرد، بی خوابی، تپش قلب و فشار خون بالا شود.
  • فلاونوئیدهای موجود در این چای به آهن های خوراکی گیاهی چسبیده و مانع از جذب این ماده در دستگاه گوارش می شود.
  • اگر می خواهد دچار کمبود آهن نشوید بهتر است از مصرف زیاد چای اولانگ خودداری کنید.
  • عرفان 13
  • ۰
  • ۰

فشار خون پایین، مشکلی است که در آن فشار خون فرد کم می شود و باعث ایجاد نشانه هایی می شود که عبارتند از:

  • سرگیجه
  • خستگی
  • غش
  • حالت تهوع
  • تنفس دشوار
  • تاری چشم
  • تپش قلب
  • پوست سرد و مرطوب

افراد دارای وزن ایده آل و افرادی که از لحاظ جسمانی در وضعیت مناسب و فعال هستند، ممکن است فشار خون پایین تر از حد معمولی (120/80 میلی متر جیوه) داشته باشند. با این حال، این پایین بودن مشکلی بوجود نمی آورد بخصوص اگر همراه با علائمی نباشد.

با این حال، زمانی که فشارسنج به طور دائم در حدود 90/60 میلی متر و یا کمتر باشد، فشار خون پایین در نظر گرفته می شود. علاوه بر این، هنگامی که فشار خون بسیار پایین است، ممکن است جریان خون کافی را به اندام هایی مانند مغز، کلیه و قلب نرساند. این وضعیت می تواند ناشی از مسائل مربوط به کم آبی بدن، دراز کشیدن طولانی مدت، کمبود مواد غذایی، کاهش حجم خون، مشکلات قلبی، بارداری، اختلالات اندوکرین و بیماری های عصبی باشد.

برخی از داروها مانند مسدود کننده های آلفا، مسدود کننده های بتا، ادرار آورها، داروهای ضد افسردگی و دیگر موارد همچنین می توانند فشار خون را کاهش دهند. به افراد با فشار خون پایین  معمولا توصیه می شود که مصرف نمک و مایع خود را افزایش دهند. اما قبل از افزایش مصرف نمک، باید با پزشک مشورت کرد. همچنین، نوشیدنی های الکلی و غذاهای با کربوهیدرات بالا مانند نان، برنج، ماکارونی و سیب زمینی را کاهش دهید. درمان مناسب این شرایط بستگی به فهم علت دقیق آن دارد، اما می توانید برخی از داروهای خانگی ساده را برای کاهش علائم امتحان کنید.

فشار خون پایین

10 درمان خانگی و طبیعی فشار خون پایین

در اینجا 10 درمان خانگی برای فشار خون پایین وجود دارد.

1. آب نمک

آب نمک کمک می کند تا فشار خون پایین بهبود یابد، زیرا سدیم در نمک باعث افزایش فشار خون می شود. در این درمان زیاده روی نکنید، زیرا مصرف نمک بیش از حد می تواند ناسالم باشد. به سادگی نصف قاشق چای خوری نمک را در یک لیوان آب مخلوط کنید و آن را بنوشید. شما همچنین می توانید نوشیدنی های ورزشی را بنوشید.

2. قهوه

نوشیدن یک فنجان قهوه قوی، شکلات داغ، کولا و یا هر نوع نوشیدنی کافئین داری می تواند فشار خون را موقتا افزایش دهد. اگر به طور مرتب از فشار خون پایین رنج می برید، یک فنجان قهوه در صبح بخورید یا آن را همراه با وعده های غذایی دیگر مصرف کنید. اما به این کار عادت نکنید زیرا اثرات طولانی مدت کافئین روشن نیست.

درمان فشار خون پایین

3. کشمش

کشمش یک درمان سنتی هندی است که به طور طبیعی برای درمان فشار خون پایین عالی است.

  • 30 تا 40 کشمش را در یک فنجان آب از شب تا صب خیس کنید.
  • آنها را صبحگاه به صورت ناشتا بخورید. همچنین می توانید آب که در آن کشمش خیس شده است را بنوشید.
  • این درمان را چند هفته یا حتی یک ماه دنبال کنید.

شما می توانید حدود چهار تا پنج بادام، 10 تا 15 مویز سیاه و 15 تا 20 بادام زمینی را همراه با یک لیوان شیر مصرف کنید.

4. ریحان مقدس

ریحان مقدس برای فشار خون پایین مفید است زیرا غنی از ویتامین C، منیزیم، پتاسیم و پانتووتنیک است. علاوه بر این، به توازن ذهن و کاهش استرس کمک می کند.

  • عصاره 10 تا 15 برگ ریحان را تهیه کنید.
  • یک قاشق چای خوری عسل را اضافه کنید.
  • این آب را روزانه با معده خالی بنوشید.

شما همچنین می توانید چهار تا پنج برگ ریحان را روزانه صبح بخورید.

درمان خانگی فشار خون پایین

5. ریشه شیرین بیان

ریشه شیرین بیان یکی دیگر از داروهای محبوب خانوار برای مقابله با فشار خون پایین ناشی از سطح پایین کورتیزول است. ریشه شیرین بیان آنزیمی که کورتیزول را تجزیه می کند متوقف می کند و از عملکرد آدرنالین سالم حمایت می کند. همچنین در درمان سندرم خستگی مزمن موثر است.

  • می توانید برای تهیه چای شیرین بیان، یک قاشق چای خوری این گیاه (خشک یا پودر) را در یک فنجان آب جوش بعد از حدود پنج دقیقه آماده کنید. می توانید روزانه آن را برای چند روز استفاده کنید.
  • در عوض، شما می توانید حدود 400-500 میلی گرم کپسول ریشه شیرین بیان را برای چند روز مصرف کنید.

6. آب چغندر

آب چغندر خام برای فشار خون بالا و همچنین فشار خون پایین مفید است. برای کاهش فشار خون، یک فنجان آب چغندر را دو بار در روز برای حدود یک هفته بنوشید. دیگر میوه های طبیعی نیز در این زمینه مفید هستند.

فشار خون پایین را چگونه درمان کنیم

7. بادام و شیر

بادام و شیر یکی دیگر از داروهای خانگی سنتی برای فشار خون پایین است.

  • پنج یا شش عدد بادام در آب خیس کنید.
  • صبح پوست آن را کنده و آن را پودر کنید.
  • در نهایت، خمیر را در یک فنجان شیر بجوشانید و هر صبح بخورید.

8. رزماری

به نظر می رسد رزماری در بهبود فشار خون پایین مفید است زیرا  سیستم عصبی مرکزی را تحریک می کند و گردش خون را بهبود می بخشد. تا 10 میلی لیتر عصاره رزماری را در روز مصرف کنید. مصرف گیاه تازه یا اضافه کردن آن به غذاها نیز مفید است. علاوه بر این، به سادگی می توانید سه تا چهار قطره اسانس رزماری را در دستگاه بخور خود قرار داده و از رایحه درمان لذت ببرید.

راه های درمان فشار خون پایین در خانه

9. آب هویج

روز خود را با آب هویج تازه مخلوط با کمی عسل شروع کنید. آب هویج یک راه آسان برای درمان فشار خون پایین است.

10. آب لیمو

آب لیمو در درمان فشار خون بالا بسیار موثر است، اما همچنین می تواند برای فشار خون پایین به ویژه هنگامی که دلیل آن کم آبی بدن است مورد استفاده قرار گیرد. در چنین مواردی، می توانید آب لیمو را با کمی نمک و شکر مخلوط کنید. این با تحریک عملکرد کبد و به هضم کمک کند.

درمان فشار خون پایین در منزل با مواد طبیعی

  • عرفان 13
  • ۰
  • ۰

بارداری می تواند باعث ایجاد هوس های خاص در زنان شود. اگرچه نظارت بر آنچه که مصرف می کنید می تواند نقش مهمی در رشد جنین داشته باشد، اما خوشحال می شوید که بدانید سرکه سیب (ACV) جهت مصرف برای زنان باردار در کتاب متخصصان تغذیه و پزشکان، بی خطر در نظر گرفته شده است.

سرکه سیب چیست؟

سرکه سیب نوعی سرکه محبوب تخمیر شده از آب سیب است که به طور سنتی در غذاهای آسیایی مورد استفاده قرار می گرفت. به دلیل متابولسیم و افزودن طعم ترشی به غذا، از فواید سلامتی بسیاری برخوردار است و می تواند در حد متوسط توسط زنان در دوران بارداری و شیردهی مصرف شود.

آیا مادران شیرده می توانند سرکه سیب بنوشند؟

بله، زنان باردار و شیرده می توانند با افزودن سرکه سیب به رژیم غذایی شان، آن را مصرف کنند. با این وجود، به خاطر داشته باشید که تنها سرکه سیب ارگانیک یا پاستوریزه را در هنگام شیردهی مصرف کنید و در مورد منبع تهیه آن محتاط باشید؛ زیرا سرکه سیب پاستوریزه نشده حاوی باکتری های مضری است که ممکن است به کودک آسیب رسانده و منجر به بیماری های روده شوند.

فواید سلامتی مصرف سرکه سیب در دوران شیردهی

فواید سلامتی مصرف سرکه سیب در دوران شیردهی

در این قسمت، فواید سلامتی سرکه سیب برای مادران در دوران شیردهی توضیح داده شده است:

۱٫ با دیابت مبارزه می کند

سرکه سیب سطح گلوکز خون را در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ پایین می آورد. مشخص شده است که وجود اسید استیک به جلوگیری از هضم کربوهیدرات های پیچیده در بدن کمک می کند؛ بنابراین باعث کاهش شاخص گلیسمی بدن می شود. هنگام مصرف سرکه سیب برخی از آنزیم های گوارشی در بدن غیرفعال می شوند، که با مهار هضم کربوهیدرات پیچیده باعث کاهش قند خون می شود.

۲٫ هضم را بهبود می بخشد

سرکه سیب برای درمان مشکلات گوارشی مانند نفخ، یبوست و هضم شناخته می شود. سرکه سیب باعث هضم مناسب می شود و با مصرف یک قاشق چایخوری از سرکه سیب پاستوریزه رقیق شده در حین وعده های غذایی، متوجه این تفاوت می شوید. با این وجود، توجه به این نکته حائز اهمیت است که مصرف بیش از حد سرکه سیب می تواند باعث عود اسیدیته در زنانی که از گاستریت رنج می برند، شود. بنابراین، مطمئن شوید که بیش از حد از آن مصرف نمی کنید.

۳٫ سلامت قلب و عروق را بهبود میبخشد

وجود سرکه سیب در بدن با پیشگیری از اکسیداسیون کلسترول بد LDL در خون، سطح آن را تنظیم می کند. به طور کلی، سرکه سیب سلامت قلب و عروق را بهبود می بخشد و از قلب در برابر انواع بیماری ها محافظت می کند.

۴٫ به کاهش وزن کمک می کند

سرکه سیب باعث چربی سوزی داخلی بدن شده و کاهش زمان مناسب در مدت زمان طولانی را تقویت می کند. ۱۰ میلی لیتر سرکه سیب در صبح ها مصرف کنید و متوجه تغییر در دور کمر خود و نواحی شکمی خواهید شد. البته، سرکه سیب یک میانبر برای سبک زندگی سالم تر نیست. ورزش کردن نیز مهم است!

۵٫ ناراحتی معده را درمان می کند

اگر به دلیل عفونت باکتریایی یا ناراحتی از هر نوع در این ناحیه، درد معده را تجربه می کنید، کمی سرکه سیب رقیق شده می تواند این مشکل را برطرف کند. سرکه سیب حاوی پکتین است که اسپاسم روده را تسکین می دهد و از نظر طبیعی خاصیت آنتی بیوتیکی دارد. یک قاشق غذاخوری از آن را به سالاد یا آبیموه خود اضافه کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

۶٫ از بروز عفونت مجاری ادراری جلوگیری می کند

از آنجایی که سرکه سیب حاوی مواد معدنی و آنزیم های ضد باکتری است، از آن به طور سنتی برای معالجه و جلوگیری از عفونت های ادراری در دوران بارداری استفاده می شود.

۷٫ پوست را یکدست می کند

سرکه سیب یک درمان خانگی فوق العاده برای درمان اختلالات پوستی و مواردی است که پس از بارداری بروز می کنند.

۸٫ مشکلات بینی را درمان می کند

آیا از کیپ شدن بینی تان خسته شده اید؟ خوشحال می شوید که سرکه سیب آن را تسکین می دهد و باعث خواب عمیق تر می شود. کمی آب ولرم را تهیه کرده و آن را با سرکه سیب مخلوط کنید و آن را قبل از زمان خواب بنوشید تا آبریزش بینی و مشکلات سینوس را برطرف کند.

عوارض جانبی مصرف سرکه سیب در دوران شیردهی

عوارض جانبی مصرف سرکه سیب در دوران شیردهی

در ادامه، عوارض جانبی مصرف سرکه سیب در دوران شیردهی توضیح داده شده است:

۱٫ بیماری های گوارشی

مصرف سرکه سیب پاستوریزه نشده می تواند باکتری های مضر را به شیر مادر منتقل کند. این مساله باعث بیماری های مختلف گوارشی و آسیب به کودک می شود.

۲٫ تراکم کم مواد معدنی

از آنجایی که سرکه سیب بر روی سطح انسولین بدن عمل می کند، منجر به کاهش در سطح پتاسیم بدن می شود که باعث کاهش تراکم مواد معدنی در بدن می شود. این مساله می تواند هم مادر و هم کودک را تحت تاثیر قرار دهد.

اقدامات احتیاطی در هنگام مصرف سرکه سیب

اقدامات احتیاطی در هنگام مصرف سرکه سیب

در این قسمت، برخی از اقدامات احتیاطی که در هنگام مصرف سرکه سیب به خصوص در دوران شیردهی باید انجام دهید، ارائه شده است:

۱٫ سرکه سیب را رقیق کنید

سرکه سیب به طور طبیعی بسیار غلیظ است و این توانایی را دارد که سطح PH در بدن را تغییر دهد. رقیق کردن آن باعث می شود که کودک به درد معده و مشکلات گوارشی دچار نشود.

۲٫ سرکه سیب پاستوریزه مصرف کنید

پاستوریزه کردن سرکه سیب، تمام باکتری های مضر که باعث مشکلات گوارشی و بیماری های کودک در هنگام انتقال از شیر مادر می شوند را از بین می برد. منبع تهیه شده سرکه سیب را بررسی کرده و تایید کنید که آیا در رژیم غذایی تان از سرکه سیب پاستوریزه شده استفاده می کنید.

۳٫ به میزان متعادل مصرف کنید

توصیه می شود که در روز بیش از یک قاشق غذاخوری سرکه سیب مصرف نکنید، زیرا این مساله می تواند باعث کاهش سطح پتاسیم و تراکم مواد معدنی کم در بدن شود. در صورت امکان، از مصرف آن به طور روزانه خودداری کنید.

۴٫ پس از مصرف سرکه سیب، دهان خود را بشویید

بدون توجه به اینکه سرکه سیب چقدر رقیق شده است، ایده خوبی است که دهان خود را پس از مصرف سرکه سیب بشوئید تا از بروز آسیب به مینای دندان جلوگیری کنید.

۵٫ ممکن است باعث سوختگی پوست شود

ماهیت قوی و اسیدی سرکه سیب در صورت استفاده بیش از حد از طریق قطره چکان، می تواند باعث سوختگی پوست شود. اگر قصد دارید تا آن را بر روی پوست خود اعمال کنید، سرکه سیب پاستوریزه تهیه کنید و برای نتیجه بهتر، به میزان متوسط از آن مصرف کنید.

دستورالعمل های تهیه ساده سرکه سیب برای مادران شیرده

اجازه دهید تا برخی از دستور العمل های سنتی (و عصر جدید) با سرکه سیب برای مادران شیرده را بررسی کنیم. شما قطعا عاشق آنها خواهید شد!

۱٫  عسل با سرکه سیب

عسل با سرکه سیب

این یک دستور تهیه سنتی در بین چیزهای سنتی است. این دستور تهیه قدیمی سرکه سیب در خانه را امتحان کرده و از آن لذت ببرید.

مواد لازم
  • عسل خام
  • آب
  • آبلیمو
  • فلفل قرمز
  • یخ
طرز تهیه

آب را در درون یک لیوان بریزید و مواد دیگر را به آن اضافه کنید. مواد را به طور کامل با هم مخلوط کرده و قطعه های یخ (اختیاری) به آن اضافه کنید. این یک روش عالی برای سم زدایی از بدن است.

۲٫ چای گیاهی سرکه سیب

چای گیاهی سرکه سیب

اگر فقط عاشق نوشیدن چای هستید، این یکی به طور خاص مناسب شما است.

مواد لازم

  • چای سبز

  • تکه های نواری خرد شده زنجبیل
  • دارچین
  • آبلیمو
  • عسل
  • سرکه سیب

طرز تهیه

چای سبز را آماده کرده و کنار بگذارید. آن را از یک صافی رد کرده و در یک فنجان بریزید و با سایر مواد ترکیب کنید. از نوشیدن آن لذت ببرید!

۳٫ ادویه سالاد با سرکه سیب

ادویه سالاد با سرکه سیب

این ادویه فوق العاده سالاد تهیه شده با سرکه سیب را برای طعم تازه آن امتحان کنید. این ادویه باعث درخشندگی سالادتان می شود!

مواد لازم

  • سرکه سیب

  • آبلیمو
  • نمک
  • فلفل
  • فلفل قرمز
  • روغن زیتون کاملا خالص

طرز تهیه

تمام مواد (از جمله فلفل قرمز و آب لیمو) را در یک کاسه کوچک خرد کنید و کمی روغن زیتون به این مخلوط اضافه کنید. اجازه دهید تا به حالت پایدار در آمده و آن را با نمک و فلفل طعم دار کنید. این ادویه را در یک ظرف عایق هوا نگهداری کنید و آن را بر روی سالادهای خود بریزید.

مصرف سرکه سیب در دوران شیردهی

سرکه سیب یک روش عالی برای بهتر کردن وعده های غذایی و تنظیم سلامت بدن به طور هم زمان است. پیشنهادات ما را امتحان کنید، اقدامات احتیاطی را رعایت کرده و برای حصول بهترین نتیجه، در حد اعتدال از آن مصرف کنید.

  • عرفان 13